Besplatna dostava Radno vreme kontakt centra 10:00 - 21:00 Kontakt: 022/2100074

Opšti uslovi

OPŠTI USLOVI PRODAJE

 

Sadržaj Internet stranice outletnaocare.rs i svih njenih varijanti je vlasništvo preduzeća Sky Factory do.o.o, Branka Bajića 9E, Novi Sad .Upotrebom Internet stranice outletnaocare.rs korisnici prihvataju objavljene opšte uslove poslovanja. Sky Factory i korisnici s opštim uslovima ugovaraju međusobne obveze pri kupovini u Internet prodavnici outletnaocare.rs.
U Internet prodavnici outletnaocare.rs mogu kupovati proizvode isključivo korisnici iz Srbije. Opšti uslovi prodaje su sastavljeni u skladu sa zakonom Srbije.
Sky Factory zadržava pravo izmene opštih uslova na Internet stranici outletnaocare.rs bilo kada i bez prethodnog obaveštenja. Sve promene opštih uslova su za korisnike obvezujuće.

 1. Ograničenje odgovornosti
  Sky Factory ne preuzima odgovornost za moguće posledice prilikom upotrebe Internet stranice outletnaocare.rs i njenog sadržaja. Sky Factory zadržava pravo izmene sadržaja na Internet stranici bez prethodnog obaveštenja i ne preuzima odgovornost od mogućih posledica tih promena. Sky Factory će nastojati prikazati najtačnije i najažurnije informacije, tako da moguće greške na stranici outletnaocare.rs s obzirom na cene, rokove isporuke, opise proizvoda i dr. ne isključuje i za njih ne preuzima nikakvu odgovornost.
 2. Ograničeno pravo upotrebe
  Posetioci Internet stranice outletnaocare.rs sadržaj koriste isključivo u lične i ne komercijalne svrhe. Sadržaj je autorski zaštićen. Bilo kakva druga vrsta upotrebe, kopiranje, objava ili distribucija Internet sadržaja ili njegovog dela bez dozvole Sky Factory je zabranjena.
 3. Registracija koristnika
  U Internet prodavinici outletnaocare.rs možete se jednostavno prijaviti kao registrovani korisnik. Sadržaj Internet prodavnice je dostupan i anonimnim neregistrovanim korisnicima (gostima). Registrovan korisnik u postupku registracije popunjava tražene podatke. Svaki registrovani korisnik dobija svoje korisničko ime i lozinku koja je tajna. Korisnik mora biti svestan da svojim korisničkim imenom i lozinkom može isključivo raspolagati sam odnosno osoba koju je on ovlastio. Svaki korisnik lično odgovara za sadržaj koji upisuje na stranicu outletnaocare.rs.
  Krajnji potrošač u Internet prodavnici outletnaocare.rs je isključivo registrovani korisnik , koji kupuje proizvode za lične potrebe.
  U Internet prodavnici outletnaocare.rs kupac je isključivo fizička osoba.
 4. Zaštita privatnosti
  Podaci koje korisnik upisuje putem obrazca na stranici outletnaocare.rs ili na neki drugi način (preko e-maila, telefona i dr.), su poverljivi i štitimo ih u skladu sa zakonskim odredbama. Lični podaci će biti upotrijebljeni samo za namene za koje je korisnik dao svoju saglasnost. Za zaštitu ličnih podataka je odgovoran i sam korisnik, na način da osigura svoje korisničko ime i lozinku.
  Sky Factory za prenos svih ličnih podataka korisnika koristi tehnologiju SSL (Secure Socket Layer), kojom se kodiraju sve informacije poslate sa porudžbenicom.

Upoznajte se i sa uslovima POVRATADOSTAVOM i načinima PLAĆANJA e-shopa outletnaocare.rs.